Siamezen streken
Kattenverenigingen


Nederlandse Kattenfokkers Vereniging
De NKFV is de grootste kattenvereniging van Nederland. De vereniging werd opgericht op 3 januari 1967 en is op 7 april daarop Koninklijk goedgekeurd. Zij stellen zich als doel.
-het bevorderen van het welzijn, streven naar een beter begrip en meer waardering voor de kat
-het bevorderen van het op verantwoorde wijze fokken van raskatten
-het bevorderen van het fokken van nieuwe variëteiten
Siamezen streken Nederlandse Kattenfokkers Vereniging

Nederlandse Kattenfokkers Vereniging
Felikat is de oudste kattenvereniging in Nederland en stelt zich tot doel het verantwoord fokken met en houden van katten alsliefhebberij te bevorderen. Haar leden zijn liefhebbers en fokkers van alle katten rassen.
Felikat is aangesloten bij de Fédération internationale Feline (F.I.F.é)
Siamezen streken Felikat

Mundikat
Mundikat logo Mundikat is een algemene kattenclub en organiseerd vele shows. Daarbij zitten vele rassenclubs aangesloten waar o.a. SiOBaJa, deze is speciaal opgericht voor de siamees. Je kunt er o.a. een agenda vinden met de showdata's en ze zetten ook de uitslagen van de shows online. Voor de rest vind je er links en hebben ze een online magazine met allerlei kattenartikelen.
Siamezen streken Mundikat

wandelende siamees

SOK
Siamezen & Oosters Korthaar club Dit is de Siamezen & Oosters Korthaar club binnen Neocat. Je kunt hier clubinformatie vinden en data's van speciale siamezenshows. Ook is er een online formulier aanwezig om lid te worden.
Siamezen streken SOK

SIOK
Siamezen & Oosters Kortharen Dit is een rasclub voor Siamezen & Oosters Kortharen en is aangesloten bij Felikat. Als je lid wordt van deze club ontvang je het kwartaalblad SIOK, een blad vol wetenswaardigheden over Siamezen, Oosterskortharen, Balinezen en Javanezen. Ook helpen zij met kattenbemiddeling en kan je vragen naar de showdata's
Siamezen streken SIOK


De Siamezensclub

Vorige pagina